Digging Deeper Community

Social Run 

Zaterdag 30 september 2023 

Community Social Run 


In kader van de maand van de sportclub organiseert Digging Deeper op zaterdag 30 september een nieuwe Social Run.  We vertrekken zoals gewoonlijk om 09:00 uur gegeven aan Café De Statie in Eisden (Spoorwegstraat 10, Eisden).


Er zijn opnieuw twee afstanden waar je uit kan kiezen. Een route van circa 8-10 km en eentje van 15 km. De eerste kilometers van beide routes lopen samen. Zo kan je onderweg nog switchen tussen de afstanden. Beide runs zijn geschikt voor hardlopers met een tempo tussen 8 en 12 km/u.


Heb je zin om mensen met dezelfde mindset te ontmoeten en prachtige hardlooproutes te ontdekken in de schitterende omgeving van het Maasland? Of wil je Digging Deeper en de communityleden beter leren kennen? Aarzel dan niet en schrijf je (gratis) in voor onze social run. Er zijn geen inschrijvingskosten en er is geen klassement. We gaan gewoon gezellig met z'n allen "het bos in om een rondje te lopen".

Geef een seintje als je aanwezig bent via onderstaand inschrijf formulier en wij zorgen voor een klein snackje, voor een optimale recovery, onmiddellijk na de run. Daarna is er de mogelijkheid om in Café De Statie nog even na te praten met een lekkere dorstlesser.


Schrijf je nu in en we zien je graag op zaterdag 30 september 2023 op onze social run. 


Tot dan!

Join our STRAVA club

Scan this code

Or

INSCHRIJVEN MAAR !

 
 
 
 
 
MAANDVANDESPORTCLUB-DIGGINGDEEPERCOMMUNITY