The Early Bird - Januari '23

The Early Bird Route is onze eerste community route. Deze route werd ontworpen door community member Ine. Het is een zeer toegankelijke route van 20,5 km. De route neemt je mee tot in het hart van het Nationaal Park Hoge Kempen. The Early Bird is uitdagend maar zeker geen onmogelijke run. Voor de beginnende trailrunner kan de route met 246 hoogte meters toch een pittige uitdaging zijn. Download de GPX en test de route zeker eens uit; alleen of met je loopbuddy.

Ine, die bekend staat om haar zeer vroege loopjes, waar de route naam ook uit is ontsprongen, zegt over deze route: "Niets is zo fijn om te lopen in je eigen achtertuin; je stapt de deur uit en je bent meteen op één van de mooiste plekjes van België. The Early Bird Route verbindt 3 natuurgebieden van het Nationaal Park Hoge Kempen en vormt de basis voor mijn wekelijkse langere duurloop: onverhard, wat singletracks en hier en daar een hoogtemeter. Daarnaast zijn er tig zijpaadjes onderweg om de route volledig aan te passen aan de training die je wilt doen. Kortom, de ideale blauwprint, voor iedereen wat wils."

While You Were Sleeping

- I WAS RUNNING

Praktische informatie

De Start & Finish ?

De start & finish van The Early Bird is gelegen aan Café de Statie (Spoorwegstraat 10, Maasmechelen). Daar kan je na de run nog nagenieten van een klein hapje en een drankje.  


Parking ?

Aan het startpunt is er gratis parkeergelegenheid (Spoorwegstraat 10, Maasmechelen).


Afstand ?

20,5 KM


Stijging ?

+/- 246 M


Bewegwijzering ?

Er is geen bewegwijzering.

De GPX van de route kan je hieronder downloaden.


Onverhard ?

95%


Moeilijkheid ?

Semi-Pittig

     Vergeet zeker niet je ervaring te delen met een leuke foto of filmpje op je socials !!

     Digging Deeper

     @DiggingDeeper_BE

     #DiggingDeeper

     Laat weten wat je ervan vond ?