We SUPPORT, CREATE

and PROVIDE

challenges and stories

for non professional athletes and adventurers


 

Digging Deeper is een community gedreven door sportieve prestaties en niet alledaagse uitdagingen. Wij zijn het verbindende element tussen de uitdaging, de persoon en de buitenwereld. Wij focussen ons voornamelijk op niet professionele atleten en avonturiers.

 

Samen met de persoon in kwestie bekijkt Digging Deeper de uitdaging van A tot Z. Tijdens het maken van de planning houden wij rekening met de wensen en specifieke noden van de persoon en trachten wij het beste individuele traject samen te stellen. Op deze manier ontlasten wij de sportieveling van alle logistieke en communicatieve taken zodat de persoon zich volledig kan focussen op het behalen van het doel. De juiste taakverdeling zal steeds in overleg met het community member worden bepaald. Van start tot finish wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt, hierbij coƶrdineren en communiceren wij ook met de externe partners. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Digging Deeper neemt niet alleen de logistieke en communicatieve taken op zich, maar voorziet ook al de fotografie, video en is ook een ondersteunende factor bij een eventuele steunactie.

 

 De sportieveling en zijn uitdaging staan steeds centraal. Omdat niet elke uitdaging hetzelfde is, werken wij op maat van de uitdaging en de behoefte van de persoon. In nauw overleg stippelen wij een haalbaar en betaalbaar traject uit om zijn/haar droom te verwezenlijken. Als startende community, geleid door vrijwilligers staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen, ideeĆ«n en sterke verhalen. Wij willen een aanspreekpunt en een luisterend oor zijn. Daarnaast trachten wij creatieve oplossingen te bieden bij eventuele onvoorziene situaties en problemen.

Digging-Deeper-Logo-Swiss.jpg

Je grenzen verleggen begint met je deur op een kier te zetten.


"Je bent je eigen limiet"


Mine-Heritage-Ultra-Trail-Digging-Deeper.jpg

Geprikkeld door eigen ervaringen en persoonlijke uitdagingen wilt Digging Deeper sportieve en avontuurlijke CHALLENGES van "gewone" mensen helpen te behalen.


DIGGING DEEPER helpt jouw je doelen te realiseren. Wij zijn je teamgenoot bij de plannigen & uitvoering van je challenges.


Onder het moto "elke herinnering verdient een goede soundtrack" zullen wij je voor, tijdens en na je uitdaging bijstaan met status updates, foto's en video's,....


Wij zijn de partner in het realiseren en het vereeuwigen van doelen.