SOCIAL RUN 

Parcourverkenning en GIVEAWAY! 

Nationaal Park Marathon

11 Februari '24

DiggingDeeper-KeytradeBank-NationaalParkMarathon-Maasmechelen

Ontdek en Loop mee met de Digging Deeper Social Run op 11 februari 2024!


Dit is niet zomaar een gezellige loop, maar ook een exclusieve kans om de omgeving van het parcours van de Nationaal Park Marathon te verkennen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij opnieuw een deelnamevoucher hebben ontvangen van de organisatie, die we aan het einde van de Social Run zullen weggeven!


De Nationaal Park Marathon is een groots succes en bijna uitverkocht. Meer dan 5000 enthousiaste deelnemers, waaronder de bekende wielrenner Greg Van Avermaet, zullen aan de start verschijnen over alle afstanden. Dit is een evenement dat je niet wilt missen!

Wil je samen met ons deelnemen aan deze gezellige Social Run en tegelijkertijd de omgeving van het parcours verkennen voor de marathon? Schrijf je dan nu in voor onze Social Run onderaan deze pagina.

Deelnemen en inschrijven is volledig gratis, maar zo weten wij wie er zeker komt. Tijdens onze Social Run voorzien we een route van ongeveer 8,5 km en eentje van 16 km.


Maak deel uit van de Digging Deeper community en verken de prachtige paden van het Nationaal Park. Schrijf je in en maak kans op een van de deelnamevouchers voor de Nationaal Park Marathon! Samen creëren we herinneringen en beleven we een geweldige voormiddag vol sportiviteit en gezelligheid.


Tot snel bij Digging Deeper!

Praktische informatie

Wil je meedoen?

Schrijf je dan zo snel mogelijk in via het inschrijvingsformulier onderaan op deze pagina. Zo hebben we een inschatting van het aantal deelnemers. 


Wanneer?

11 februari 2024 om 09:00 uur.


De start & finish!

Café de Statie (Spoorwegstraat 10, Maasmechelen).

Na afloop van het loopje kunnen we samen nog wat "nabespreken" en gedachten wisselen met een lekker drankje.


Routes?

Er zullen twee verschillende verkennigsroutes voorzien worden van ca. 8,5 en 16 kilometer.

De routes zullen deels lopen in de omgeving van het parcour van de Nationaal Park Marathon. Op deze manier kunnen de deelnemers al vertrouwd geraken met het terrein.


Wat kost dat?

Gratis (The best things in life are free).


Zijn er bevoorradingen?

Er is geen bevoorrading voorzien. Voorzie dus zelf eventueel gels, repen en sportdrank. 

Bij de aankomst zullen er wel enkele kleine versnaperingen en water voorzien worden.Dit event is een social run, hierbij  zullen beide routes in groep en onder begeleiding gelopen worden. Er zal ten alle tijden rekening worden gehouden met het tempo en de dynamiek van de groep. 


Dus heb je zin om nog wat te trainen voor de Nationaal Park Marathon of heb je gewoon zin in een sportieve ochtend bij een leuke babbel ? 


Twijfel dan niet en schrijf je in voor dit Digging Deeper Comunity event !

En wie weet ga je wel naar huis met een gratis voucher voor de Nationaal Park Marathon. 

     DiggingDeeper-KeytradeBank-NationaalParkMarathon-Maasmechelen

     Join our STRAVA club

     Scan this code

     Or