End of Summer

Trail & BBQ

26 augustus 2023

Digging Deeper en Running Wild slaan de handen in elkaar en organiseren op zaterdag 26 augustus de  'End of Summer Trail & BBQ'.  


Bereid je voor op een onvergetelijke namiddag vol avontuur, trailrunning en heerlijk eten te midden van de prachtige omgeving van het domein Schootshei in Dilsen-Stokkem.


Deze dag belooft de perfecte mix van sport en plezier te worden. Een Social Run, met twee opwindende afstanden, en een gezellige BBQ. Of je nu een doorgewinterde trailrunner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, we hebben voor elk wat wils.

Afstanden

22 km: Een uitdagende route over prachtige paden. Trek je trailrun-schoenen aan en laat je innerlijke avonturier de vrije loop!


12 km: Voor degenen die op zoek zijn naar een iets kortere afstand, biedt de route van 12 km nog steeds genoeg opwinding en natuurlijke schoonheid.


Beide runs zijn geschikt voor harlopers met een tempo tussen 5:00 - 6:30 min/km.


Wil je niet hardlopen maar toch actief bezig zijn? Kies dan voor de wandeling van ongeveer 7 kilometer. Bij aanvang ontvang je een kaartje waarop de route is aangegeven.

Verwennerij na de trail of wandeling

Na het sport-gebeuren, wacht er voor iedereen die wil een smakelijk diner! Geniet van een smakelijke BBQ omringd door mede-sportievelingen.

Voor slechts €20 (excl. drank) per persoon kun je jezelf trakteren op een heerlijke BBQ. Daarna kun je gezellig samen iets drinken met andere trailrunners.  


We voorzien ook twee nieuwe lokale streekbiertjes (Colombo blond & Mercator Tripel) om je dorst te lessen en je smaakpapillen te verwennen. Je kan ook kiezen voor het ultieme recovery biertje Thrive of gewoon een glaasje water of frisdrank. 

Programma & Details

DiggingDeeper-Socialrun-BBQ-RimorBrewerry

Zaterdag 26 augustus '23 vanaf 13.30 uur

Domein Schootshei, Kanaalstraat 6, 3560 Dilsen-Stokkem

Vertrektijd Trails: 14.00 uur 

Vertektijd wandeling:  tussen 14:00 - 16:00 uur (zonder begeleiding).

Inschrijfgeld: Gratis voor trailruns

BBQ Kosten: 20 euro per persoon (excl. drank). Vanaf 18.30 uur

Drinks & Campfire vanaf 19.30 uur tot ........

Inschrijven & Betalen

Om deel te nemen aan de trailruns en/of de BBQ, vragen we je om je vooraf in te schrijven. De social (trail)runs zijn gratis, maar we willen graag weten wie er allemaal deelneemt. Deelname aan de BBQ kost €20 per persoon. Het bedrag voor de BBQ dient op voorhand te worden overgemaakt. 

Digging-Deeper-Trail-Festival-Night-Trail-Trailrun

Kom en vier het einde van de zomer op een sportieve en smakelijke manier tijdens ons 'End of Summer Trail & BBQ' event. Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een dag vol plezier, vriendschap en avontuur!

Thrive-Beerthatmakesyoubetter-DiggingDeeper
Digging-Deeper-Trail-Festival-Campfire-Nature

Geniet na een heerlijke maaltijd samen van verfrissende drankjes en een mooi kampvuur moment.

Wij geloven in het gemeenschapsgevoel van trailrunning. Daarom volgen beide afstanden hetzelfde principe als onze geliefde social runs. We gaan samen als groep op pad, genieten van elkaars gezelschap en ontdekken de paden in een ontspannen tempo. Het draait niet om snelheid, maar om samen plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken.

De minimum snelheid van onze trailruns bedraagt 5:00 - 6:30 min/km.

Thrive-DiggingDeeper
unsplash