Social Run 

Digging Deeper 

Community Social Run 


Heb je zin om mensen met dezelfde mindset te ontmoeten en prachtige hardlooproutes te ontdekken in de schitterende omgeving van het Maasland? Of wil je Digging Deeper en de communityleden beter leren kennen? Aarzel dan niet en schrijf je (gratis) in voor één van  onze social run. Er zijn geen inschrijvingskosten en er is geen klassement. We gaan gewoon gezellig met z'n allen "het bos in om een rondje te lopen".


Bekijk onderstaande kalender voor de komende Digging Deeper Social Runs. We vertrekken zoals gewoonlijk omstreeks 09:00 uur op de locatie aangegeven in de kalender. 


Er zijn twee afstanden waar je uit kan kiezen. Een route van circa 8-12 km en eentje van plus 15 km. De eerste kilometers van beide routes lopen samen. Zo kan je onderweg nog switchen tussen de afstanden. Beide runs zijn geschikt voor hardlopers met een tempo tussen 8 en 12 km/u.

Geef een seintje als je aanwezig bent via onderstaand inschrijf formulier en wij zorgen voor een klein snackje, voor een optimale recovery, onmiddellijk na de run.


Tot dan!

INSCHRIJVEN MAAR !

Op mobiel? Scroll naar links

WANNEER

WAT

WAAR

INSCHRIJVING

22 Juni

Social Run

Café De Statie

(Eisden)

...

....

....

....

Join our STRAVA club

Scan this code

Or