Home Turf - Januari '24

Ook in 2024 mogen jullie elke maand weer een fantastische community route van ons verwachten. In de eerste drie maanden van dit jaar zullen de drie drijvende individuen achter Digging Deeper hun eigen community route met jullie delen. Zo starten we samen een sportief jaar met een persoonlijk kantje.

 

In de maand januari stelt Pieter zijn community route voor.

 

Home Turf is  een route die al vaak is uitgedeeld en al door veel mensen is gelopen net omdat het zo een leuke tocht is die je alle mogelijke aspecten van de natuur in onze omgeving laat zien. Speciaal voor iedereen die deze al eens gelopen heeft is de route een beetje aangepast om er toch nog wat extra hoogtemeters in te krijgen en de route net dat tikkeltje pittiger te maken.

DiggingDeeper-Communityroute-Januari2024-HomeTurf-PieterSimons

Deze route is ideaal voor iedereen die eens graag een echte lange afstandsroute in het nationaal park wil afleggen zonder langs dezelfde plaats te moeten lopen. Pieter zegt over deze route: “Zelf loop ik deze route altijd in de voorbereiding voor een lange wedstrijd. Het terrein is ideaal om alle aspecten van hoogtes tot snelheid te kunnen trainen. De route is ook ideaal om je eigen variant op te maken. Iets vroeger afslaan, de route inkorten of verlengen. Deze route staat open voor alle mogelijkheden.”

 

Van de prachtige heide tot op de top van de terrils. Wil je liever niet eindigen met de beklimming van drie terrils? Loop de route dan in omgekeerde richting. Veel plezier!

...

Praktische informatie

De Start & Finish ?

De start van 'Home Turf' is gelegen aan Café de Statie in Eisden

Spoorwegstraat 10, 3630 Maasmehcelen


Parking ?

Je kan parkeren op de parking van Café de Statie


Afstand ?

42,9 km


Stijging ?

+800-900 HM


Bewegwijzering ?

Er is geen bewegwijzering.

De GPX van de route kan je hieronder downloaden of maak gebruik van de topografisch kaart


Onverhard ?

95 %


Moeilijkheid ?

Pittig uitdagend

     Vergeet zeker niet je ervaring te delen met een leuke foto of filmpje op je socials !!

     Digging Deeper

     @DiggingDeeper_BE

     #DiggingDeeper

     Laat weten wat je ervan vond ?