Single Track Madness - Maart '23

Single Track Madness is de unieke community route van de maand maart. Deze route is vakkundig ontworpen door Tom Martens van RunningWild.be.

Met Running Wild organiseert Tom unieke trailrunvakanties, trailrunweekends en avontuurlijke reizen in het binnen- en buitenland. Zoals de naam al doet vermoeden staan natuur en wildernis centraal. Het is de connectie tussen de persoon en de ongerepte natuur die voor Tom primeert in zijn visie voor Running Wild. Running Wild is zeker een aanrader voor iedereen die graag nieuwe mensen en unieke plaatsen wil leren kennen op een sportieve manier.

Tom heeft voor deze community route gekozen om uit te wijken naar het prachtige gebied rondom Kanne. Een unieke locatie dat voor unieke opportuniteiten zorgt. Hij zelf zegt over deze route: "Deze route in het natuurgebied d'Observant in Kanne is waar het trailen voor mij begonnen is. Ik loop het gebied ondertussen met mijn ogen dicht. Er zijn ontelbare single tracks en mooie views over de maas en het kanaal. Het is soms wat zoeken waar je precies moet inslaan. Je passeert ook enkele grotten en verstopte valleien. Single Track Madness is een relatief korte maar uitdagende route. Er zitten flink wat hoogtemeters in en soms hangen er touwen om je te ondersteunen tijdens de steile afdalingen of beklimmingen. Bij regenweer is het slip and slide op sommige stukken maar dat is part of the adventure!"

Running Wild

- Reconnect With Nature

Praktische informatie

De Start & Finish ?

De start & finish van Single Track Madness is gelegen te Pruisstraat in Riemst.  


Parking ?

Aan het kerkhof van Kanne (Pruisstraat 9, Riemst) is er gratis parkeergelegenheid.


Afstand ?

12,0 KM


Stijging ?

+/- 346 M


Bewegwijzering ?

Er is geen bewegwijzering.

De GPX van de route kan je hieronder downloaden.


Onverhard ?

99%


Moeilijkheid ?

Pittig

     RUNNING WILD

     " The closer you get to nature, the more you find yourself."

     Neem zeker eens een kijkje op de website van Running Wild en bekijk het unieke aanbod trailrunvakanties, trailrunweekends en avontuurlijke reizen. Wil je nog meer zien van Runnig Wild bekijk dan zeker ook de Instagram pagina vol adembenemde content !

     Vergeet zeker niet je ervaring te delen met een leuke foto of filmpje op je socials !!

     Digging Deeper

     @DiggingDeeper_BE

     #DiggingDeeper

     Laat weten wat je ervan vond ?